În cadrul unei priveliști idilice oferită de Valea Pianului, Golf Hotel Pianu este amplasat în imediata apropiere a terenului de golf Paul Tomița. La doar 15 km de Alba Iulia, satul Pianu de Jos se poate mândri nu doar cu tradiții ardelenești autentice și ospitalitatea localnicilor, ci și cu faptul că aici s-a născut primul campion român la golf, maestrul Paul Tomița. Reîntors în satul natal la bătrânețe, Paul Tomița a fost cel care a contribuit la înființarea Clubului de Golf care îi poartă numele, unul din marile sale visuri de-o viață.

Golf Hotel Pianu

Înconjurat de numeroși stejari bătrâni maiestuoși și de o panoramă impresionantă, Golf Hotel Pianu a fost inaugurat în anul 2007, fiind dedicat iubitorilor de golf și turiștilor în căutare de liniște și relaxare. Cu o arhitectură și un design care reușesc să îmbine frumusețea peisajelor cu elemente din lumea golfului, hotelul dispune de 27 de camere duble și un apartament, alături de un restaurant cu terasă exterioară, sală multi-purpose de conferințe și o piscină cu terasă pentru plajă. Amplasarea hotelului este preferată de amatorii de golf, precum și de turiștii în căutare de liniște, natură și aer curat, fiind totodată un spațiu perfect pentru evenimente de grup.

 

Oaspeții hotelului sunt întâmpinați întotdeauna cu ospitalitatea specifică Ardealului, cu servicii ireproșabile și atenția la detalii a personalului Golf Hotel Pianu.